Wavin Flag Celebration

Sharing is caring!

Theme song Piala Dunia 2010 yang dinyanyikan oleh K’Naan artis kelahiran Somalia, menarik perhatian dunia. Lagu berjudul Wavin Flad terpilih sebagai lagu resmi coca-cola Piala Dunia 2010 yang berhasil menyatukan dan menyuarakan perdamaian.

Lagu ini digunakan sebagai elemen musik di seluruh kampanye, termasuk soundtrack dan iklan televisi.

Wavin’ Flag lyrics

Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher
See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud
In the streets are, exaliftin , as we lose our inhabition,
Celebration its around us, every nation, all around us

Singin forever young, singin songs underneath that sun
Lets rejoice in the beautiful game.
And together at the end of the day.

WE ALL SAY

When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back

When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes

Oooooooooooooh woooooooooohh hohoho

Give you freedom, give you fire, give you reason, take you higher
See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud
In the streets are, exaliftin, every loser in ambition,
Celebration, its around us, every nations, all around us

Singin forever young, singin songs underneath that sun
Lets rejoice in the beautiful game.
And together at the end of the day.

WE ALL SAY

When I get older, I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back

When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes

Wooooooooo Ohohohoooooooo ! OOOoooooh Wooooooooo

WE ALL SAY !

When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes back

When I get older I will be stronger
They’ll call me freedom
Just like a wavin’ flag
And then it goes back
And then it goes back
And then it goes

Wooo hooooo hohohohoooooo

And everybody will be singinit

Wooooooooo ohohohooooo

And we are all singinit

Download lagu Piala Dunia 2010

Kalian pasti hapal kan dengan iklan World Cup 2010 di RCTI, tarian itu pun menarik perhatian, begitu bersemangat dan menyuarakan kebebasan.

Welcome World Cup 2010… Semoga ada keajaiban yang menghantarkanku kesana ngarep.com !

24 comments

  1. Nanang Abdullah Reply

    Met pagi! Wavin Plag..wavin artinya apa ya? harus buka kamus dulu nih:-) maklum gak ngerti. Hmm…piala dunia, tapi sayang, saya enggak suka bola.

  2. TKB Reply

    Saya kok baru tahu nih model tariane mbak, soale jarang nonton tipi 😆

  3. Red Reply

    makin lama makin keren aza blog susan ini 😀 coba pake embedd video dari youtube atau google video di postingan ini.. pasti tambah keren!

  4. Hajier Reply

    Hmmm… i like this song. Baru punya rencana mo download, eh udah ada link nya disini. Thanx you ya, San…

  5. bayuputra Reply

    WAH LAGU KESAYANGAN SAYA ITU … KEMAREN JG SEMPAT MEMPOSTING LYRIK LAGU INI …
    PIALA DUNIA GO GO GO…..
    (KAPAN INDONESIA BISA MASUK PIALA DUNIA YAH ???).

  6. Djarums Cigarette Reply

    berkunjung ke rumah tetangga dan mengucapkan selamat pagi. Semoga terus berjaya 09:28

  7. Djarums Cigarette Reply

    berkunjung ke rumah tetangga dan mengucapkan selamat pagi. Semoga terus berjaya 04:04

  8. Pingback: Mendengarkan “Wavin’ Flag” « Bhyllabus

  9. Djarums Cigarette Reply

    berkunjung ke rumah tetangga dan mengucapkan selamat pagi. Semoga terus berjaya 15:16

  10. Djarums Cigarette Reply

    berkunjung ke rumah tetangga dan mengucapkan selamat pagi. Semoga terus berjaya 15:23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.